3 Ogo 2011

My mOm DaTaNg Key EL...

20 Julai until 26 Julai...
my mom dtg key el again huh!...
suke2 ati je membzrkan wang yer hehe....bli tiket pun last2 minute..suma last minute..so jwbnyerrr tiket tu very EXPENSIVE hokey?? huh! baik bg aku duit tu tuk joli katak huahuaa...
but, nevermind ;aaa...mumy dtg kel el pun besh apa..blh lpaskan wendu anak perantau ni...peluk2 cium..minta2 duit...spen2 anak mumy ni yer...cz...belom gaji bah mumy...

tujuan my mom dtg key el...
 1) semata2 nk enjoy kat key el...n..??
 2) my dad says "nk tenok satu2nya menantu lelaki bapa kat ctu.."..huahuahauhua...sgt apy bile my dad berkata sedemikian hahaha...so green light ya dad??...muaaxxxxxxx...love u dad....(tenoklah anak menantu dad ni...biasa2 je orgnyer...tp ati nya...FUH! SGT POWER...alhamdulillah...love himm sooo muchh....)

hah! ni la kali pertama my bubu bjmpa dgn my family..haha...kecut gilerrrr....cian die..tp rasakan la yer bubu..cz mcm ni la juga prasaan mumu saat prtama kali bjmpa dgn fmly bubu..hokey??..padan muko...
YA ALLAH...hambaMU ini bersyukur sgt2 kepada MU YA ALLAH...kerna dgn izin MU telah KAU pertemukan kuarga ku dgn my future hubby...dan dgn izin MU la juga my family dpt menerima my bubu dgn sepenuh ati...alhamdulillah...
fuh! 1st tyme laaaa aku tenok my mom, auntie's n siblings punya main spoting dgn relationship aku ni wif my bubu...ya ALLAH sekali lagi ku bersyukur kpd MU kerna telah KAU permudahkan segala urusan ku dan my bubu...alhamdulillah...
malas nk ckp manyak lg...hehe..ponek den~~...


                           
Fahmie , My FuTuRe Hubby n OmaR...
 
Uwargghh....aKu Mau Jd VAMPIRE ni..;p


Macam besewek hehe...mumy wif my younger brooo


ni la sowang budak ni hehe...adeq kesygn kakak,,,,;)


haha...so what?kmi klu dpt ngam, ngam btul..sm2 gilerr..tp bila dh gaduh, perang bsr dunia la jwbnyerr...


dlm LRT..eeuuww...sp je laa kat tepi2 ni...
huahuahua...dak sengal..;p


again!!! ngan adeq kakak..


my BELOVED mummy...luv u mom...


syukkerr pci ni hehe..


mumy, omar, fahmie n me...my dad je tak dak..huhu..ciannn...my dad bz ngan bisnes die...tak pa..tak pa..nnt kakak kawen, tggl jap keja tu ea..g kawen kakak dl hehe...


again!!! kami jd gilerr lagi hahaha...
hehe...wif my future hubby...love him soooo much...wif whole heartedly


1 ulasan:

Myra berkata...

Salam! We're selling beautiful PRINTED SATIN SCARVES and PLAIN CREPE SATIN SCARVES! Jemput lawat blog kami :)

http://myra-mode.blogspot.com/